Der waschkönig mosógél color (46 mosás) 1625 ml

Cikkszám: GA4856
Der waschkönig mosógél color (46 mosás) 1625 ml

Der waschkönig mosógél color (46 mosás) 1625 ml

Cikkszám: GA4856
1 331 Ft + ÁFA = 1 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 169 Ft
A Der Waschkönig folyékony mosógél már az első mosás alkalmával is kiválóan eltávolítja a foltokat. A Der Waschkönig kíméletlenül bánik el a foltokkal, viszont rendkívül gyengéd a ruhaanyagokkal és egész napra friss, szívmelengető illatot kölcsönöz számukra. A mosás folyamán a mosóportól eltérően a Der Waschkönig mosógél azonnal munkához lát. Megküzd a kellemetlen szagokkal járó foltokkal, a ruhákat pedig ragyogóvá és illatossá varázsolja. A legnagyszerűbb hatás érdekében rakja be a mosószerrel megtöltött kupakot a mosógép dobjába!


Felhasználása:


A Der Waschkönig mosógéljét öntse a mosógépnek a mosópor adagoló részébe vagy egy kupaknyit tegyen a mosógép dobjába a kimosandó ruhák tetejére, majd a mosógépet biztonságos lezárást követően indítsa el.


Használható:


fűfoltokra, vérfoltra, olajfoltokra, ételmaradványok okozta foltokra, valamint számos egyéb makacs vagy könnyen tisztítható foltra.


Figyelmeztetés:


A Der Waschkönig color mosógélét bármilyen színű ruhákhoz használhatja, azonban mosás előtt válogassa át a nem azonos színű ruhákat, hiszen bármelyik ruhaanyag színe engedhet, ami pedig megfoghatja a többi ruhát is.