TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termék részletek


Nagyító, asztali nagyító lámpával

Nagyító, asztali nagyító lámpával

Termék ára
4 717 Ft + ÁFA = 5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 599 Ft
Cikkszám
VHO-182
Megosztom
Funkciók
A termék tulajdonságai


 • Köszönj el a hunyorgástól!  Háromszoros nagyítást tesz lehetővé.

  A kütyünek hála mindkét kezed szabad marad.  Közelebbről és világosabban láthatod azt, amit épp csinálsz.

  Számodra is akadályt jelent az apróbb betűk elolvasása vagy a tű befűzése?  Sajnos a kor előrehaladtával egyre több ember szenved ezektől a problémáktól. A megfelelő szemüveg képes javítani a helyzeten, de gyakran megesik, hogy nincs kézközelben, vagy már az sem biztosít tökéletesen éles látást picike betűk elolvasásakor.  Ilyenkor jön szóba a nagyító lehetősége, azonban a legtöbb eszköz csak félmegoldás a problémára. Ugyanis a hagyományos nagyítók kézben tartandók, így nem biztosítanak kötetlen munkavégzést.  
  És éppen ebben segít az Asztali nagyító, amit csak le kell tenned egy biztos helyre és mögé rakni azt, amit nagyobban szeretnél látni.  Eközben mindkét kezed szabad, így teljes kapacitással végezheted a dolgod: olvashatsz, cérnát fűzhetsz be, köthetsz, szemüveget javíthatsz, párosíthatod a puzzle darabokat egy nagy kirakóshoz vagy rápillanthatsz a vacsorához szükséges receptre.  Az asztali nagyítóban LED égő van, amit 4 db AA elemmel tudsz működtetni. Gyenge megvilágítás esetén nemcsak közelebbről, de még világosabban is láthatod azt, amit épp csinálsz. Mi több, a termék képernyőjét el is tudod forgatni 180°-ban is, hogy megtalálhatod a legkényelmesebb és legjobb szöget ahhoz, amit látni szeretnél.
  A Nagyító, asztali nagyító lámpával tulajdonságai:  Képernyő méretei: 19 x 19 cm  Anyaga: műanyag  Nagyítási mértéke: 3X-os  Beépített LED világítással  LED működése: 4 db AA elemmel (nem tartozék)  180°-ban elforgatható
  Mit rejt a termék doboza?  1 db Nagyító, asztali nagyító lámpával
Hasonló termékek

Vélemények a termékről