Masszázságy

A betegek kezelésére a megfelelő kezelőágy illetve masszázságy elengedhetetlen. Széles választékú kezelőágy illetve masszázságyainkból megtalálhatja az igényeinek teljes mértékben megfelelő, igazán versenyképes árat kínáló ágyat. Egy nagyon fontos dolog az, hogy minden kezelőágy illetve masszázságy az EC 93/42 irányelv támogatja az egészségügyi termékekre vonatkozóan.

MASSZÁZSÁGYAK TÍPUSAI

Az asztal az egészségtudományban és más terápiákban alkalmazott eszköz, amely a beteget olyan helyzetbe hozza, hogy kezelje egy esetleges betegséget, betegséget vagy egyszerűen egy wellness kezelést vagy pihenjen. A többi hordágyat azok képezik, akiknek célja a sérült betegek vagy sürgősségi ellátás vagy elsősegélynyújtás átadása.
Meg lehet különböztetni a terápiás / kenyérasztal típusát különféle anyagok szerint (fa, acél, alumínium) és az asztal mechanizmusa szerint ( hidraulikus, elektromos vagy kézi beállítás ). A kézi magasság-állítási asztalokon / kanapékon belül egyrészt rögzített, összecsukható hordágyak vannak, amelyek hordozhatósága nyilvánvalóan csak ilyen típusú.
Van hordágyak, amelyek speciális funkcionalitással rendelkeznek a beteg és a terápia egyes szakterületeire vagy sajátos jellemzőire. Például egy extra nagy szélesség esetén általában a Bobath típusú hordágyakhoz, speciális hordágyakhoz a fogpótláshoz, a nőgyógyászathoz stb.

Masszázs tábla, mit kell vásárolni?


A legjobb választás megismerheti azt a felhasználást, amelyet az asztalhoz ad professzionális vagy háztartási használatra. Nagyon specifikus hordágyak vannak az orvosi vizsgálatoktól a masszázsasztalokig, a fizikoterápiáig, az esztétikáig, az alternatív terápiákon, a tetoválásokon stb. Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy hogyan lehet a hordágyat a terápiához, a beteghez vagy az orvoshoz igazítani: nagyobb számú szakasz és egy elektromos vagy hidraulikus rendszer olyan lehetőségek, amelyeket a szakemberek nagyra értékelnek.
Bármelyiket is választja, az acél, az alumínium vagy a fa befolyásolja a szilárdságot, a súlyt és az azt követő hordozhatóságot. Több információt talál erről és még minden tábláztípusról.HASZNÁLT TÁBLÁZATOK

A Quirumed jogosult asztalok és fizikoterápiás eszközök értékesítésére, más specialitások kínálatunk lehetővé teszi, hogy teljes körű szolgáltatást nyújthassunk bármilyen klinika vagy kórház felszereléséhez. Az Erope egész területén nagyon széles körű asztalszolgáltatásunkról, árainkról , minőségéről és mindazokról bízunk benne, hogy több mint 15 éve foglalkozunk az asztalokkal és az erkélyekkel. Ez az online értékesítés tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, előrehaladtunk olyan hordágyakkal, amelyek megfelelnek az igényeinknek. Ezen tapasztalat és változatosság mellett táblázatok kiemelkednek:

Reiki Panel . Minden asztalunkon a lábak tetején egy panel található, amely a masszázs nagyobb mozgást, kényelmet és biztonságot nyújt még fejnél vagy lábon ülve. Ezt a panelt úgy hozták létre, hogy felismerjék azokat a terapeutakat, akiknek folyamatosan nagyon kellemetlen akadálya van a hordágy tényleges morfológiájában. Rendszerünk, a piacon kínált többi asztaltól eltérően, lehetővé teszi a lábak és a lábak helyes elhelyezését, megakadályozva a boka és / vagy térd sérüléseit. Ezért különösen hasznos hosszú üléseknél.

Megfelelünk az orvostechnikai termékekre vonatkozó 93/42 EK irányelv rendelkezéseinek . Ezzel a tanúsítvánnyal a hordágyakkal a Quirumednak nem lesz gondja az egészségügyi ellenőrzések átadására. Vigyázzon a hordágyakra, amelyek csak a CE-jelöléssel rendelkeznek.

A záró táblákat nagyon szigorú minőség-ellenőrzésnek vetik alá a folyamatos fejlesztés érdekében. Az anyagokat és a szerkezeteket adaptáljuk és megfelelő intézkedéseket hajtunk végre a legjobb termékinnovációk kínálata érdekében.

Színt adunk klinikának . Minden hordágyaink számos színben kaphatók, amelyek nagyon sikeresek. A legszélesebb színpalettánk van a piacon, és ennek köszönhetően megtalálhatja az esztétikai klinikához vagy központhoz legjobban megfelelő táblázatot.

Masszázs asztalok

A Quirumedben élvezheti a masszázságyak legnagyobb választékát, amely tökéletes lesz klinikai asszisztensének. A masszázskezelés sikerét elsősorban a készség adja, ám a légkör és a kényelem nagyon fontos lesz. Még a kezed előtt is ül a hordágyon, első benyomásai, kényelme, színe és milyen egyszerű lesz a terápia kezdeti állapotának beállítása. A szőnyeg szélessége és kiegészítései, amelyek közül néhány segít a maximális kényelem elérésében a vevő és a masszőr számára. Valami, ami egyetlen masszázsasztalnál sem hagyható ki, az az arcfuratnyugodt helyzetben pihentesse a fejét anélkül, hogy a nyakára feszítené. Új professzionális masszázságy vásárlásakor tanácsos átnézni az arcnyílás mértékét és az asztal szélességét. A tapasztalatok megmutatják, mit kell javítanunk. Az exkluzív hordágyak, jade kövek, 2, 3 és 4 szakaszok vagy különféle szabályozó rendszerek rendelkezésére áll a kezelések sokfélesége , hogy megkönnyítsék és kényelmesebb legyen a masszőr.

Ajánljuk kezdőknek és otthoni felhasználóknak, hogy alacsony költségű ajánlaton vásárolja meg asztaljainkat és kanapéinkat. A hordozható masszázsasztalok kínálatában még alacsonyabban talál, mint a viszonteladók vagy üzletek eladásában, azzal az előnnyel, hogy hordozható hordozható árfolyamként használják őket.

Tovább