Konyhai és Háztartási Felszerelések

Valamennyi háztartásban van egy főszereplő.A háztartás főszereplője pedig az, aki a legtöbbet foglalkozik azzal. Ő az, akinek ideje, energiája és kitartása leginkább szükséges ahhoz, hogy az otthon valóban otthon legyen: rendezett, tiszta, a kikapcsolódás és a családi együttlétek helyszíne. A Paclan tervezői elsősorban számukra tervezik különleges konyhai- és takarítóeszközeinket.Ismered a Paclan különböző törlőkendőit? Még nem? Avagy nem mindet? Az általános törlőkendőktől kezdve olyan speciális kendőket forgalmazunk, mint például a Paclan viszkóz felmosókendő a járólapok fényének megtartásához, a MicroDuo törlőkendő, amellyel zsíros, vagy nagyobb mennyiségű port egyaránt pillanatok alatt eltávolíthatsz, de akár a Mikroszálas ablakhoz kifejlesztett törlőkendőt is megemlíthetjük. Valamennyi kendővel időt, energiát kímélsz meg, mert a fejlesztésnek köszönhetően egyszerűen gyorsabban távolítják el a szennyeződéseket.

Na és a Paclan Teflonex elnevezés ismerősen hat? Tudod, az az eszköz, amelyik nem sérti a teflon felületét, mégis eltávolítja a sok kitartó mocskot. Ugyanis úgy tervezték a Paclan szakemberei, hogy kitartóbb legyen az odasült anyagoknál.

De hogy nem mindig csak a felületekről, a takarításról, a konyhai ételcsodák elkészítéséről és az azt követő mosogatásról essen szó, kínálunk olyan termékeket is, amelyek kifejezetten a háztartás főszereplőjéről szólnak. Ugyanis az időt, energiát és a kitartást is illik meghálálni. A Paclan Beauty Bora Bora SPA szivacs -például- igenis arra való, hogy azt az időt, amit önmagunkra fordítunk, az még kellemesebb legyen, a teljes kikapcsolódás érdekében.

Tovább