Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Blog

Szuper háztartási felszerelés ajánlatunk - Paclan

Csernák Levente
2019.10.03 14:16

Manapság a háztartásban nagyon sok felszerelést használunk: szemeteszsákok, törlőkendők, felmosófejek stb. Nagyon sok a kínálat, de honnan tudhatjuk mi a jó?

Mi a Paclan minőségi, ár-érték arányban kiváló termékeire esküszünk

1. Paclan Classic Bunny Bags szemeteszsák

Önnek sem mindegy, milyen a környezet, ahol él? Nem szereti a szemetes, romos, lepukkant helyeket? Fél a higiénia elromlásától? 

 

Tárolja higiénikusan, tiszta körülmények között, kényelmesen szemetét. Ügyeljünk környezetünk tisztaságára is! 

A hulladék tárolását nem elég csak simán a szemetes edénybe végezni, illetve annak tisztán tartása érdekében is célszerű használni zsákot. A szemeteszsák gátolja a szemét kiszórodását, ezenkívül a kellemetlen szagok elkerülése érdekében is rendkívül hasznos, hiszen a zárszalag pont ezért része a szemeteszsáknak. Nyilván senki sem szeret a légfrissítőből litereket elfújni a kellemetlen szagok elkerülése érdekében, ezért a szemetes zsákot mindig húzza össze a zárszalaggal. 

Nem csak a saját szemetének tárolását könnyíti meg, hanem a szemét elhordásért felelős szervek munkáját is nagyban elősegíti. 

Felhasználása: A szeméttároló edénybe helyezze bele a szemeteszsákot kinyitva, szájával felfele nézve. A zsákba gyűjtse össze a felhalmozódott szemetet, majd mikor betelik a zsák, emelje ki a szeméttároló edényből, és húzza össze a zárszalagot, kösse meg, majd ki is viheti a ház elé, hogy a szemétszállító cégek elvihessék a telepre. 

A szemeteszsákokat műanyagból készítjük, így kezelése könnyű, strapabíró anyag, valamint különböző méretekben gyártjuk, így a neked megfelelőt tudjuk mindig biztosítani. 

2. Buzzy nedves törlőkendő

A lakás takarítására mindig oda kell figyelni, mert a teljes tisztasághoz abszolút nem mindegy hogyan és mivel takarít. A legjobb, ha erre specializálódott tisztítószereket és tisztítást segítő eszközöket használ. Ön miket részesít előnybe?

 

A Buzzy eszközeinek hatékonysága bizonyított, és maga a márka is hatékony bármilyen tisztítást is akarunk végezni, hiszen nem csak konyhába vagy fürdőszobába használatos termékük van, hanem szinte minden helyiségre jut legalább egy hasznos törlőkendő, valamint nem szabad megfeledkezni a mindenhova tökéletes univerzális törlőkendőről sem.

A Buzzy univerzális nedves törlőkendője nagy segítséget nyújt a nagytakarítások során, hiszen bármilyen felületre használható, és tulajdonképpen nem egy átlagos törlőkendőről van szó. Nem kell hozzá külön tisztítószer, hiszen a kendő már át van itatva egy speciális tisztítást segítő nedvességgel.

 

Felhasználása:

Vegyen ki egy kendőt, majd a tisztítani kívánt felületet törölgesse át vele. Ne fújjon a felületre tisztító hatású készítményt, mert a Buzzy törlőkendője át van itatva egy speciális tisztító folyadékkal.

3. Bee Smart alufólia

Ön is használ alufóliát? Tudja, mi mindenre jó? Mi segítünk!


Az alufóliát számtalan módon lehet felhasználni. Van olyan, aki sütéskor használja, az étel letakarásánál a hőt benn tudja tartani a tepsibe, így az étel gyorsabban megsül, ropogósabb és aranybarnább lesz. Mások a tízóraikat, uzsonnákat csomagolják az alufóliába, így is védve az ételt a különféle behatásoktól.


Sokan gondolkodnak azon, hogy melyik is a sütésnél a helyes használat: az alufólia fényesebb vagy mattabb fele legyen az étel fele? Van, aki úgy gondolja, a fényesebb fele az étel fele nézve ropogósabbá teszi az ételt és gyorsabban süt, mivel a fényes oldal visszaveri a hőt.

Mások azt vallják, hogy a mattabb oldalnak kell az étel fele néznie. Valójában mindegy, melyik oldala van az
étel felől, hiszen az alufólia fényes és matt oldala csak a gyártás alatt lényeges, a gyártástechnológiája miatt jött létre a két különböző oldal.


Felhasználása:
Húsok, sütemények és más remben süthető ételek lefedéséhez, a tízóraik, uzsonnák becsomagolásához, az ételek melegen tartásához használatos.


Figyelmeztetés:
Az alufóliát ne egye meg, ugyanis ez alumíniumból van, ami nem emészthető az emberi gyomor számára.


A Bee Smart alufólia megkönnyíti életét, hiszen most 10 méteres kiszerelésben is Önnel lehet a mindennapokban! Próbálja ki, hiszen ennél praktikusabb dolog nincs is az életünk megkönnyítésére.

4. WC Mesiter WC Tisztító Block

Szereti a grapefruit illatát? Örülne annak, ha a mosdójában mindig friss grapefruit illat lenne? Velünk megoldható!


A Wc Meister wc tisztító blockja nem csak ellenállhatatlan grapefruit illatot visz el otthonába, de még tisztítja és fertőtleníti is wc-jét minden egyes lehúzás alkalmával. Élje át a szagoktólmentes, illatosított illemhely nyújtotta nyugalmat és biztonságot.


Mostantól nem kell attól tartania, hogy ha valamelyik barátja Önnél van, és Önt hívja a természet, akkor majd kellemetlen szagok hada ostromozza meg vendégét. Egy szempillantás alatt frissebbé tudja tenni wc-je illatát, így a kellemetlen szituációk már csak a múlté lesznek.


Felhasználása:
A Wc Meister blockját helyezze fel a wc-je peremére úgy, hogy a block a wc-csésze belsejébe lógjon át. Az ülőke lehajtása után bátran elvégezheti természetes szükségleteit, minden egyes lehúzáskor a block egy kevés tisztító folyadékot áraszt majd magából, ezzel tisztítva és frissé varázsolva wc-jét.


Figyelmeztetés:
Gyerekek elől elzárva tartsa, figyeljen arra, hogy semmi esetre se tudja gyermeke vagy Ön lenyelni a blockban lévő folyadékot. A blockot cserélnie kell, ha már kiürült belőle a folyadék, nem tud szivárogni belőle a tisztítószer. Más tisztítószert ne öntsön a Wc Meister wc-blockjába!

5. Paclan Practi mikroszálas törlőkendő

A felületek tisztítására, portalanítására nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha szép, ápolt lakást szeretnénk. Azonban nem mindegy, milyen eszközt használunk erre a célra, valamint hogyan használjuk. Önnek mi a legbiztosabb módszere?

 

A törlőkendők már hosszú ideje a háztartásaink részei, hiszen semmi sem lehet megfelelőbb a felületek tisztántartásához, mint egy olyan eszköz, ami megszabadít a portól, ujjlenyomatoktól, vagy egyéb oda nem illő foltoktól. A Paclan Practi Mikroszálas törlőkendőjét most 5 darabos kiszerelésben, 38 * 38 centiméteres méretben kaphatja meg.

A törlőkendő használható vizesen illetve szárazon is, valamint használható hozzá tisztítószer is, azonban arra mindig figyelni kell, hogy ne olyan anyaggal használjuk, aminek nagy a maró hatása, hiszen kimarhatja a törlőkendő anyagát. Többszöri használat esetén ajánlott a használatok után kimosni a törlőkendőt.

 

Felhasználása:

A tisztítani kívánt felületre fújjon tisztítószert, majd határozott mozdulatokkal törölje át a kendővel. A tisztítószer eloszlik a felületen és kioldja a koszt, amit így a törlőkendővel el tudunk tüntetni a felületről.

 

Figyelmeztetés:

A használati utasítás alapján ajánlott használni. Törölközőként és konyharuhaként nem használható! Gyermekeknek ne adja oda játszani, hiszen a ráfújt tisztítószer miatt allergiás reakciók léphetnek fel!