Kérdése van? Hívjon minket! +36305251033

Blog

Miért kell neked is egy gamer szék? Nem csak játékosoknak!

2020.01.21 22:22

Manapság az ülő életmód nélkülözhetetlen. Az amerikaiak napjaik nagy részét üléssel töltik. Az egészségügyi kérdések, mint például az elhízás, a cukorbetegség és a hátfájás, egyre növekszenek. A gamer székek kielégítik az igényt ebben a korszakban azáltal, hogy ülés közben támogatják a jó testtartást. Ez a cikk elmagyarázza, hogy a gamer szék előnyei lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig ülj és okosabban dolgozzon.

 

 Ismerje meg a gamer szék előnyeit, amelyek növelik a wellness és a termelékenységet.

 

Az emberi test akkor működik a legjobban, ha aktív. Ennek ellenére az átlagos amerikai munkavállaló napi 13 órát ül. Ez az idő magában foglalja a dolgozást, az ingázást, az étkezést és a pihenést otthon a kanapén.

Az utóbbi években egyre több bizonyíték áll rendelkezésre a túl sok ülés okozta egészségügyi kockázatokról. Ide tartoznak az elhízás, a cukorbetegség, a depresszió és a szív- és érrendszeri betegségek. Ezeknek a kérdéseknek a nagy részét a rossz testtartás váltja ki.

 A székek támogatják az egészséges testtartást, hosszú ideig ülve.

A székek ellensúlyozzák ezeket az aggodalmakat azáltal, hogy hosszú ideig ülve védik a testet. Három dolog történik, ha elkezdi használni a székét:

     1. Javított testtartás: A magas kúpos háttámla és a támogató párnák tartják a gerincét a helyzetben.

     2. Jobb keringés: a székek biztosítják, hogy a lábak sima feküdjön a padlón. Ez elősegíti az optimális véráramlást.

     3. Csökkentő krónikus fájdalom: a székek támogatást nyújtanak, így a testnek nem kell. A túlterhelt izmok ellazulhatnak, mivel a szék elvégzi az összes munkát.

Könnyen megszerezheti a szék előnyeit. Csak annyit kell tennie, hogy üljön le és kezdje el a számítógépet. Ahogy süllyed a vastag párnához, a szék felszívja a test súlyát. Ha tökéletes szemmel látja el a képernyő tökéletes magasságát, a folyamatos energia hullámát érezheti, amikor elveszíti a munkáját.Főbb előnyök

Az irodai dolgozók és számítógépes szakemberek hosszú ideig ülnek. De a legtöbb ember magától értetődőnek veszi a munkaállomás ergonómiáját. Ez az oka az irodai székek általános kérdése. A probléma az, hogy az olcsó székek arra kényszerítik a testet, hogy ülés közben keményebben dolgozzon. Amint az izmok fáradnak, ez csökken a testtartáshoz és még rosszabbá válik.

 Az egészségtelen ülési szokások tönkre teszik a testtartást.

A székek legfontosabb előnye, hogy ülés közben támogatják az egészséges testtartást. Ez a támasz megóvja az izmokat attól, hogy a testet a gravitáció ellen tartsa.

 A gaming székek kényelmet nyújtanak és támogatják a jó testtartást.

Üléskor a szék elnyeli a hát, a felsőtest, a karok és a lábak súlyát. Az izmok gyakorlásából mentett energia ezután elérhetővé válik a munkára való összpontosításhoz.

Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a egészségügyi, wellness és termelékenységi előnyöket, amelyeket a székek nyújtanak.

Kényelmesebb

A székek sokkal kényelmesebbek, mint az irodai székek. Ennek oka az, hogy jobb párnázással és több beállítási lehetőséggel rendelkeznek. A párnázat a hát és a vállak párnázásával támogatja a hosszú számítógépes munkameneteket. A beállítások segítségével a felhasználók könnyedén, kényelmesen és pontosan használhatják számítógépét.

 A székek vastagabb párnázást és nagyobb kényelmet nyújtanak, mint az irodai székek.

Minden szék merev acélkerettel kezdődik. Hidegen keményedő habbélés - a bútoripar legfontosabb választása - az acél rétegei vannak. Az olcsó irodai szék párnázáshoz képest a hidegen keményedő hab kiválóan ellenáll a nyomásnak. Ülve eléggé összenyomja a testét. Amikor felállsz, a hab visszatér eredeti alakjába.

 A hideg habbélés acélvázon megy át, amely műbőrrel van bevonva.

De a párnázás nem elég, főleg a játékosok számára. Például a legtöbb multiplayer hosszú, gyors és pontos egérmozgást igényel.

Normál szék használatával a felhasználóknak testüket hozzá kell igazítaniuk munkaállomásukhoz. Ez felesleges stresszt okozhat a gerinc és a test felső részén. Gamer szék segítségével beállíthatja a háttámlát, a kartámaszokat, a szék magasságát és még sok más.

Összegezve: a székek kiváló párnázást és további támogatási lehetőségeket nyújtanak. Ezek a funkciók tompítják a testét, és minimalizálják az izmok megterhelését. Ennek eredményeként sokkal kényelmesebb ülést biztosítanak, amely egyszerre több órán keresztül képes támasztani a testét.

Ergonómiai támogatás

A székek támogatják a testet, így az izmoknak nem kell. Ennek eredményeként az emberek hosszabb ideig ülhetnek, miközben a munkára összpontosítanak, az izomfeszültség és a kellemetlenség helyett.

 A szék nyak- és ágyéki párnái támogatják az optimális gerincgörbét.

Minden szék magas háttámlával, nyaktámasz párnákkal és ágyéki alsó (hátsó) támaszokkal rendelkezik. Ezek az alkatrészek együtt működnek az optimális testtartás támogatása érdekében. Az idő múlásával a test úgy áll, hogy egyenesen ült, amíg az izommemória be nem ereszkedik és a szokás meg nem marad.

A jó testtartás miatt magasan áll, erőteljes magabiztossággal. De több előnnyel jár az egészséges testtartás, mint a jó megjelenés. Ön is jól érzi magát. Íme néhány előnye, amelyet a számítógépes felhasználók elvárhatnak a jó testtartásból:

     • Csökkent az derékfájás

     • Kevesebb fejfájás

     • Csökkent a nyak és a vállak feszültsége

     • Megnövekedett tüdőkapacitás

     • Javított forgalom

     • Javított magszilárdság

     • Megnövekedett energiaszint

Növelje az energiát és a fókuszt

A megnövekedett energia kulcsfontosságú szék-előny, amely nem ér elég nyomást. Mivel a székek támogatják a jó testtartást, az izmoknak nem kell. Ez azt jelenti, hogy plusz kényelmet, plusz egészséges üléstámogatást kap. Az eredmény egy wellness-lendület, amely tölti fel a termelékenységet.

 A székek párnázják a testet és támogatják az egészséges ergonómiát.

A nem megfelelő testtartással történő ültetés energiaigényű. Amint a rossz testtartás szokássá válik, sokan elfogadják, hogy normálisnak érzik magukat, hogy állandóan fáradtnak érezzék magukat.

Az energiafogyasztás azért történik, mert a lehajlás súlyos megterhelést okoz a hátán, a nyakon és a vállakon. Figyelje meg, hogy hány ember ül egyenesen reggel, de az óra múlásával kezdje a hervadást. Amint izmaik fáradnak, a vállak meghajolnak, és a fej túlságosan előrehajol. Ez a nyak és a hát izmait négyszer nehezebb erővel kényszeríti kompenzálni.

 A rossz ülő testtartás krónikus fájdalmat okoz, amely kimeríti az energiatartalékát.

Ami még rosszabb, a lehajlás összenyomja a bordákat, lehetetlenné téve a mély légzést. Ez csökkenti az oxigénszintet, felépíti a tejsavat és fáradtságot okoz. Ez lassítja a lábak véráramát is.

Ha hosszú ideig ül, a vér áramlása lecsökken a lábakon. A lassú véráramlás növeli a vérrögök vagy a mélyvénás trombózis kockázatát. A legjobb esetben ez fájdalmat vagy duzzanatot okozhat. Rosszabb esetben a vérrög felszabadulhat, felfelé haladhat a véráramban, és a tüdőbe kerülhet (tüdőembólia).

Mindezek a betegségek eltűnnek, ha megszokja a székben ülőket. Az ülés elnyeli a test súlyát, míg a háttámla támogatja a gerinc, a nyak és a vállak.

 Az olyan profi játékosok, mint a stormKUBO, székeket használnak, hogy éles maradjanak a maratoni versenyek során.

Ez megóvja az izmokat a munka elvégzésétől. Az igazított gerincvel való ülés megkönnyíti a mélyebb légzést, és akár 30% -kal több oxigént pumpál a testbe.

Rossz testtartás hatása a számítógép-használókra

Az amerikai munkavállalók 86% -a egész nap él. Az alacsony hátfájás a fogyatékosság oka az országban. A hátproblémákkal együtt más egészségügyi kérdések lavinája is felmerül.

Például az amerikai felnőttek 40% -a elhízott. Kétharmada krónikus fáradtságot szenved.


Ez a szakasz elmagyarázza, hogy miért a rossz ülési szokások a sok hosszú távú egészségügyi probléma gyökerei.

Minden a rossz testtartással kezdődik

 

A gerinc és a test felső izmai tartják a testet a gravitáció ellen. Jó ülő testtartás mellett a gerinc egyenesen áll, a hátsó részén egy behúzott görbével. Ez a legkevesebb terhet jelent az izmoknak.

Egész nap egy asztal fölé hajtva, vagy egy okostelefonra bámulva, a gerinc elsüllyed. Ez megdönti a medencét, és arra készteti a gyomrot, hogy kiboruljon, rövidebbé és kövérebbé téve.

 A lehajlás rövidebbé és kövérbbé teszi.

Amikor a lehajlás szokássá válik, a test alkalmazkodni fog. A lehajlás kényelmessé válik - az egyenes felállás több erőfeszítést igényel. Ez átviszi az álló testtartást. Minden esik az igazításból, kényszerítve az izmokat a kompenzációra. Folyamatos terhelés mellett az izmok csomóznak és a krónikus fájdalom beindul.

Sokan nem veszik észre a változást, mert ez fokozatosan történik. Elfogadják, mi történik, mint normál és katona.

Hogyan befolyásolja a rossz testtartás az egészséget?

Nemrégiben az irodai dolgozók szokásainak ez a tanulmánya Emma nevű életnagyságú dummy-t eredményezett. Emma megmutatja, hogy a rossz irodai szokások megváltoztathatják a testet a hanyag ülés 20 éve alatt. Hátsó, hátborzongató gyomrával, duzzadt ízületeivel és varikozusai vannak.

 A hanyag ülés rontja a hátát és károsítja az egészségét. (Kép: Fellowes.com)

Felhívja a radikális változásokat a munkamódszerünkbe. A túlzott ülés tönkreteszi a testtartást és növeli a szívbetegség, az elhízás és a korai halál kockázatát.Elhízás, letargia, rossz testtartás vagy krónikus fájdalom szenved? A rossz testtartás lehet a kérdés gyökere. Ha igen, a szék a tökéletes megoldás.

Előnyök a tömegek számára

Eddig megállapítottuk, hogy a székek támogatják a jó testtartást. Ez önmagában nem olyan nagy ügy, tekintve, hogy sok más termék is támogatja a jó testtartást.

 Az alternatív testtartó támaszok nem ideálisak a hosszú számításokhoz.

A különbség az, hogy a hátsó nadrágtartókat, az ergonómikus térdelő székeket és a nyaki emelőket általános használatra szánják. A székek kifejezetten számítógépes használatra készültek.

A szék minden szempontja támogatja az egészséges számítógépes munkahelyen való ülést. Beállíthatja a székét az asztalához igazításhoz, a test támogatásához, az egér kezeléséhez és így tovább. A vastag párnázás egyszerre több órán keresztül biztosítja a kényelmet. A háttámla és a kartámaszok támogatják a súlyát, és nyomást gyakorolnak az izmokra.

 A székek ideálisak mind esportok, mind íróasztalok készítéséhez.

Tehát a legfontosabb előny a kényelem és a testtartás támogatása hosszú ideig tartó számítástechnika során. Ennek nagy következményei vannak a különböző felhasználói csoportok számára.

 

Férfiaknak

 

A lehajlás csökkenti az energiát, csökkenti a rugalmasságot és túlterheli az izmokat. Ebben a betegségben a férfiak hajlamosak az izmok elvesztésére és a zsírok felhalmozódására lassú letargia miatt.

A gyenge, kövér, lüktető férfiak utoljára jönnek a társadalomban. A passzivitás és a hajlandóság hiánya miatt az íróasztalon dolgozóknak a testtartást kell megvizsgálniuk annak érdekében, hogy megfordítsák a dolgokat. Cserélje ki irodai székét székre, és tanulja meg, hogyan kell használni. Hagyja, hogy a szék segítse a testét.

 A krónikus lehajlás miatt a férfiak gyenge és alázatosnak tűnnek. A szék segíthet ennek megfordításában.

Néhány hét ülés időt ad az izmoknak az alkalmazkodásra. Amint a testtartása formába fordul, az energiaszintek emelkedni fognak. A rugalmasság visszatér.

Ez lecsökken a bizalom növelésével. Az állatvilágban egy nyitott, egyenes álláspont dominanciát és tekintélyt mutat. Az emberek körében ez egy hatalmi póz, amely bizalmat közvetít.Ez erősnek tűnik másoknak, de erőteljesnek is érzi magát. A hatalmas póz feltételezésétől számított perceken belül a tesztoszteron növekszik, és a stresszhormonok csökkennek.

Azok a férfiak, akik egész nap ülnek, előnyös lesz, ha ezt egy székben végzik. A plüss párnázattal és az állandó kényelemmel kiváló testtartás-támogatást nyújt. A jó testtartás mellett történő kényelmes ülés megtanulása észrevehető energia lendületet ad. Ez segít abban is, hogy a férfiak magabiztosabbak, magabiztosabbak és hajlandók vállalni a kockázatot.

 

Nőknek

 

A lehajlás korlátozza a borda ketrecét. Ez csökkenti a tüdő kapacitását és légszomjat okoz. Légzési elégtelenség általában akkor fordul elő, amikor az emberek szorongást éreznek.

A rövid, sekély légzés stimulálja az alsó agytörzs primitív részét. A tudatos légzés stimulálja az agykéreg és az agy fejlettebb területeit.

 A lehajlás akadályozza a légzést és feszíti a gerincét.

Mivel a szék jó testtartásban tartja a testet, könnyű gyakorolni a tudatos légzést. Ezáltal a test akár 30% -kal több oxigént tölthet fel. Emellett csökkenti a vérnyomást és csökkenti a stresszt.

A légzés rögzítésével az egyenesítő üléssel kozmetikai előnye is van. A lehajlás a csípőt hátrahajlik, kényszeríti a nyakot, hogy meghajoljon, a has pedig kilépjen. Ezzel szemben a jó testtartás miatt a nők magasan állnak, és élénknek tűnnek.

 A székek segítenek az íróasztalnál ülő nőknek kinézni és jól érezni magát.

Örülsz, hogy napjait lehajolva és pánikba sóhajjal lélegzik? Ha nem, akkor a megoldás egyértelmű. Azonnal vásároljon széket, rendezze testtartását, és kapja meg a jutalmat.

 

Gyerekeknek

 

Mint a felnőtteknél is, az egyenes felállás segít a gyerekeknek magabiztosabbnak tűnni. Segít nekik az izomfeszültség és a hátfájás elkerülésében is.

Fontosabbak a hosszú távú előnyök. A gyerekek szeretik a videókat. Játék közben hosszú ideig ülnek. A székek természetes illeszkedést mutatnak.

 Segítsen gyermekeinek az egész életen át tartó szokások kialakításában a siker érdekében.

Gamer székek megtanítják a gyerekeket, hogy üljenek jó testtartással, miközben videookat játszanak. Ez elősegíti az erősebb hát- és vállizmok fejlődését. Az idő múlásával a jó testtartás alapértelmezett pozícióvá válik ülés, állás vagy járás közben.

Az erős testtartási szokások kialakítása a növekedési csúcsidőszakban elősegítheti a fiatalok virágzását. Az erős testtartáshoz kötődik a sikerhez szükséges bizalom és energia.

Ha gyerek lebukik, ne izzadja. Vásárolja meg kedvenc videóját és egy olcsó székét. Gyerek szeretni fog az ajándékért, mindig használja a széket, és erős testtartást alkot, anélkül, hogy tudta volna.

Szakemberek számára

A számítástechnikai szakemberek körébe tartoznak a programozók, írók, könyvelők stb. Ha teljes munkaidőben olcsó székre szállnak, letargiát és alacsony teljesítményt szenvedhetnek. Ha a spirál folytatódik, problémát jelenthet a munkahelyi biztonság.

A kutatások azt mutatják, hogy a testtartás befolyásolja a hangulatot. Az egyenes ülés javítja a bizalmat és az energiaszintet. A lehajlás megszabadítja a vállakat és bezárja a testet. Ha úgy változtatja meg testtartását, hogy az tükrözze a pozitív lelkiállapotot, akkor valójában megteheti azt.

 

 A székek teljesítményt nyújthatnak a számítógép-felhasználók számára.

Noha nem javíthatja azonnal a testtartást, a szék fokozatos javulást hozhat. Csak annyit kell tennie, hogy üljön a székre, és hagyja, hogy tartsa a testét a gravitáció ellen. Néhány hét után az izmok alkalmazkodni fognak, és a jó testtartás előnyeit élvezni kell.

Így lehet a szék a korszerű szakemberek számára hasznos. Egy jó szék elősegíti az egészséges ülést és a jó testtartást. A jó testtartás ellazítja az izmokat, emeli a hangulatot és javítja a koncentrációt. A nettó eredmény magasabb output, jobb munkaviszonyok és nagyobb bizalom.Következtetés

Manapság az emberek több órát ülnek minden nap, mint valaha. Ennek egyik oka az, hogy a számítógépek és az okostelefonok uralják a figyelmünket. Egy másik ok az, hogy tájaink megváltoztak.

Nézz körül a városodban. A nyilvános terek, iskolák és munkahelyek korlátozzák az emberek mozgását és az embereket bent tartják. A bűnözés, a sűrű forgalom, a szennyezés és a sétálóhelyek hiánya megnehezíti a kijutást és a mozgást.

A kávézóban, az ingázás és a TV-nézés közben. Ezekben az esetekben az emberek ülő időt töltenek.

Ha olcsó székben ülve egész nap feltartja a testét, az energiáját felszabadítja és izmait feszíti. Az izmok gyengülésekor a gerinc meghajlik, a rossz testtartás beindul és lefelé mutató spirál kezdődik.

A székek a megoldás erre a modern problémára. Előnyöket kínálnak a társadalom minden szektora számára. A gyerekek a jó testtartási szokásokat kovácsolhatják közben. A férfiak képesek testüket képességekre képezni. A nők javíthatják alakját. A szakemberek nagyobb bizalmat és koncentráltságot szereznek.

Ha hosszú ideig olcsó székben ül, valószínűleg a testtartása nem tökéletes. Ez azt jelenti, hogy egészségi állapota nem megfelelő, ami befolyásolja az energiaszintet és a hangulatot.

Ha készen áll a dolgok megfordítására, gyere vissza erre az oldalra. Böngésszen áruházunkban. Olvassa el véleményeinket. Szerezzen magának olcsó vagy drága széket. Tanulja meg, hogyan kell használni, majd élvezze a lenyűgöző előnyöket.