McCulloch Kertészeti gépek

Miért érdemes McCulloch terméket vásárolni?

A McCulloch hosszú múltra tekint vissza a nagy teljesítményű és megbízható termékek fejlesztése terén. Az első lépést 1949-ben tettük meg, amikor bemutattuk az első, amerikai gyártású, egyszemélyes láncfűrészt. Az első néhány évtized során a fő célcsoportunkat a professzionális faipari felhasználók jelentették. Az 1970-es években kezdtünk fogyasztói felhasználásra szánt termékeket gyártani.

Tudás és tapasztalat

Napjainkban, a Husqvarna Group részeként a McCulloch továbbra is kiemelkedőt alkot a hatékony kerti termékek terén. A több mint hatvanéves üzleti tevékenység során megszerzett tudás és tapasztalat minden egyes láncfűrészbe, fűnyíróba, kerti traktorba, nyíróeszközbe és sövénynyíróba beépül…

Funkciók és előnyök

Bárki, aki valaha is használt McCulloch gépet, valószínűleg jól ismeri az általuk biztosított számtalan funkciót és előnyt. Ezek közül a legfontosabbak közé tartoznak az alábbiak:

  • Nagy teljesítményű motorok
  • Fejlett technológia
  • Felhasználóbarát kialakítás
  • Ergonomikus fogantyúk
  • Robusztus anyagok
  • Rengeteg kiegészítő
Nézet:
Sorrend:
 

Egyedi kialakítás a munka elvégzése érdekében
Napjaink McCulloch termékeinek választéka a céget fél évszázadon át fémjelző hatékony motorok, technikai innovációk és erős szerkezetű kialakítások hagyományát viszi tovább. Minden egyes McCulloch termék a kiemelkedő teljesítményt és tartósságot szem előtt tartva készül, a megfelelően karbantartott gépek pedig hosszú éveken át megbízható partnerekként segíthetik Önt.

A legnehezebb feladat fejlesztőmérnökeink számára, hogy az erő és a teljesítmény növelése mellett csökkentsék az üzemanyag-fogyasztást, a gázkibocsátást és a zajszintet. Rendkívül fontos tényező továbbá a biztonság és a felhasználóbarát jelleg fokozása is. Amint ezt minőségpolitikánk is egyértelműen megfogalmazza: A McCulloch termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos elvárásoknak minden esetben meg kell felelnünk, lehetőség szerint pedig túl kell őket szárnyalnunk. Ez magában foglalja olyan technológiák és termékek kifejlesztését is, amelyek túllépnek a jogszabályokban foglalt minimális követelményeken.

Környezeti felelősségvállalás

A laborunkban elemzéseket végzünk a termékeink potenciális környezeti hatásának kiértékelése érdekében. Ezek az elemzések kimutatják a termékeink által kifejtett hatást, elsősorban a termékek használata során keletkező energiafelhasználás és károsanyag-kibocsátás alapján.

A gyártás során arra törekszünk, hogy a lehető legkisebb környezeti hatást kifejtő anyagokat válasszuk ki. Folyamatosan cseréljük le a korábban használt anyagokat új, környezetvédelmi szempontból fejlettebb alternatívákra, amint ilyenek elérhetővé válnak.

Károsanyag-kibocsátás és az OxyPower technológia

Intenzíven törekszünk arra, hogy csökkentsük az üzemanyag-felhasználást. A McCulloch motorok számos technológiai megoldás keverékét alkalmazzák. A fűnyírók négyütemű motorokkal vannak felszerelve, amelyek alapvetően kevesebb üzemanyagot használnak, mint a kétütemű motorok.

Sok kézi termékünk OxyPower motorral van felszerelve, amely a legszigorúbb európai és egyesült államokbeli károsanyag-kibocsátási kritériumoknak is megfelel. Emellett számos típus katalizátorral is fel van szerelve, amely esetben az OxyPower technológia a kipufogódob alacsonyabb üzemi hőmérsékletét garantálja. Ez megnöveli a termék élettartalmát, javítja a biztonságosságot, és az ökológia mellett a gazdaságot is előmozdítja.