Elektromos háromkerekű kerékpárok

Az elektromos tricikli vagy más néven elektromos háromkerekű kerékpár egy igazi csoda. Idős korban és mozgásszervi betegségben szenvedőknek vissza adja a Felhasználójának a mozgás szabadságát. Kínálatunkban megtalálhatóak "alföldi",  "hegyvidéki" elektromos triciklik is. Ezen kívül vannak két üléses és platóval rendelkező elektromos járművek is, melyekkel Mama és Papa is tud egyszerre boltba vagy barátokhoz menni.

Minden elektromos háromkerekű kerékpárt teljesen beüzemelve, 1 év jótálással és a helyszínen tesztvezetéssel egybekötve adunk át leendő gazdájának. A helyszínen megtanítjuk a háromkerekű csoda vezetésére. Ez 10 perctől 1-2 óráig is eltarthat. Minden esetben személyre szabottan igyekszünk eljárni.

15000 Forintért szállítjuk ki a kerékpárokat az egész ország területére rövid határidőn belül. Válogasson kínálatunkból, biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb elektromos háromkerekű kerékpárt.

Hitelre is tud vásárolni elektromos triciklit az áruházunkban. A hitelkalkulátort megtalálja a termék leírása alatt vagy a kosárban. Fizetésnél a Cofidis Hitel-re kell kattintani, majd a rendelés leadása után kitölteni a hitelbírálati kérdőívet. Ezután a Cofidis munkatársa keresni fogja Önt. Amint elfogadják a hitelbírálatát - teljesen online -, mi visszük a kerékpárt.

 

Nézet:
Sorrend: