Eljött az ideje a szőnyeg vagy kárpittisztításnak?

Béreljen akár ma, díjmentes kiszállítással

Szeged

Hódmezővásárhely

Makó

Szentes

és környéke

azaz 

egész Csongrád-Csanád megye

+36703914278

takaritogep@olcsonjot.hu

 

Takarítógép kölcsönzés Szeged

Ön adja a munkaerejét, mi adjuk a profi gépi erőt. Takarítógépünk PROFI 50 névre keresztelt csoda. Már az első használat után csodaszép szőnyegeket és kárpitokat érhetünk el vele. Mi a titok?

A PROFI 50 takarítógépünk úgynevezett permetextrakciós elven működik, azaz tisztítószerrel ellátott vízsugarat juttat a szőnyeg szálaiba, majd az nagy szívóerővel kiszívja. A kiszívott vízzel együtt távozik a por, a poratka, a kutyaszőr, az emberi szőrzet és még sok más baktérium, amiről jobb, ha nem tudunk. Ezért érdemes 2-3 havonta profi géppel kitakarítani a szőnyeget. Amennyiben kisgyerek vagy kutya is van a lakásban, akkor havonta javasolt megismételn a folyamatot.

 

Hogyan folyik a bérlés?

Nagyon egyszerű. Felhív minket a +36703914278-as telefonszámon majd egyeztetünk egy időpontot, amikor kiszállítjuk a gépet. A pontosságunk az egyik ismérvünk, így igyekszünk mindig időben ott lenni. 

Megérkezéskor átadjuk tételes a takarítógépet, majd bemutatjuk a használatát. A bérlés 24 órára vonatkozik, tehát ha reggel 8-kor vittük ki a gépet, akkor másnak reggel 8-kor megyünk érte. Nincs óradíj, nyugodtan meg tudja csinálni a munkát.

 

Mi tartozik a takarítógéphez?

A PROFI 50 kárpit és szőnyegtisztító géphez tartozik egy nagy vizes fej és egy keskeny vizes fej. Emelett ajándékba adunk 2 db Karcher tablettát, mely segít a legmakacsabb foltokat is eltávolítani.

 

Mennyibe kerül a takarítógép bérlés Szegedre?

Szegedre és Hódmezővásárhely 30 kilométeres körzetében díjmentesen szállítjuk ki a takarítógépet. Ezen a távolságon kívül mindösszesen csak 100 forint üzemanyagköltséget szeretnénk elkérni a 30 km távolságon felüli kilométerekért. 

A PROFI 50 takarítógépünkről

 

 

A PROFI 50 ideális az erősen szennyezett felületek tisztításához, eltávolítja a rossz szagokat és felfrissíti a megtisztított területek megjelenését.


Az elszívó Ametek by-pass motorral és svájci Gotec szivattyúval van felszerelve (1,7 bar). A PROFI 50 hatékonyan eloszlatja a tisztítószert a megtisztított felületen, és szinte szárazon, használatra készen áll a tisztítás után. A nagy tiszta vizet tartalmazó tartály és a könnyen üríthető piszkos vödör lehetővé teszi a nagy felületek tisztítását egy feltöltéssel. Az átlátszó fedél lehetővé teszi a piszkos vízszint szabályozását.

A PROFI 50 ideális takarító cégek, szállodák, háztartások, templomok vagy agroturisztikai létesítmények számára. Az elszívó műanyag csövekkel, egy kis kárpitpálcával, egy nagy szőnyegpálcával és egy kemény felületű csúccsal rendelkezik.

Milyen tisztítószert , tablettát javaslunk és használunk?

1. CarpetPro Szőnyegtisztító RM 760 Tabletta

CarpetPro szőnyegtisztító (RM 760 tabletta): permetextrakciós alaptisztítószer tablettaformában "Encapsulation"-technológiával. Vízben oldható, a tisztítást elősegítő fóliaburkolatban. Nem kell öblíteni.